Wahlström Nielsen Bil

Skärholmen

2020-10-06

Boka provkörning

Är du intresserad av att provköra och känna på våra spännande bilar så har du hamnat precis rätt. Ange bara några kontaktuppgifter och därefter kommer vi att höra av oss till dig för att boka tid.

Läs mer

2020-10-06

Aktuella kampanjer

Här hittar du alla aktuella kampanjer och erbjudanden för Citroëns person- och transportbilar.

Läs mer

2020-10-06

Kontaktinformation

Se alla våra kontaktuppgifter här. Hitta adress, telefonnummer, mail och öppettider.

Läs mer


AKTUELLT FRÅN VERKSTADEN

2020-10-06

Originalservice

Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att undvika dyra reparationer i framtiden.

Läs mer

2020-10-06

Basservice

Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën mekaniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar.

Läs mer

2020-10-06

Boka service

När det är dags att serva din Citroën kan du enkelt boka den här. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och uppgifter om bilen, så kommer du att bli kontaktad för att välja en lämplig tid.

Läs mer


Är du säljtalangen som kan skapa långvariga affärsrelationer?

Då har vi en unik möjlighet till dig som har erfarenhet med B2B-försäljning. Du får ett spännande jobb i en dynamisk bransch med fokus på din personliga och professionella utveckling.

Du får en anställning som B2B-säljare hos Wahlström Nielsen Bil, som är en av K.W. Bruuns återförsäljare. Hos oss kommer du arbeta med ett utav gruppens tre starka varumärken: Citroën. Samtidigt blir du deltagare i K.W. Bruuns banbrytande tvååriga talangprogram - K.W. Bruun Professional Talents i Sverige. Erfarenhet från B2B är viktigt – men erfarenhet från bil-branschen är inte ett krav.

LÄS MER OCH ANSÖK